Ik kreeg al op heel jonge leeftijd de bakkers-microbe te pakken. Ik weet nog goed dat ik in het zesde leerjaar reeds een spreekbeurt hield over het mooie bakkersberoep. Toen wou ik eigenlijk al wat ik vandaag met hart en ziel doe: mijn eigen bakkerij runnen! Ik werk graag heel hard, en dat is nodig in de bakkerij. Ik zet mezelf graag onder druk om een mooi resultaat te bereiken. Mijn werk gestructureerd plannen, het uitvoeren, en vervolgens tevreden klanten zien, beter wordt het toch niet? Daarvoor doe ik het!
Naast het bakken ben ik nog steeds actief bij Scouting Sint-Martinus en speel ik volleybal bij de Leeuwen in Nieuwkerken-Waas.
Scholing en loopbaan
Bakkerij Van Vaerenbergh staat voor kwaliteit, verse producten en creativiteit. Bakker Siedse Van Vaerenbergh leerde veel op de bakkerijschool (Ter Groene Poorte, Brugge). Daarnaast kan hij reeds een mooi palmares van werk- en stageplaatsen voorleggen. Zo werkte Siedse bij Bakkerij Toon De Klerck, Jan Reed, De Maeyer, De Vylder. “Je leert veel op de bakkerschool, maar uiteindelijk leer je nog zoveel meer van andere bakkers. Hoe ga je met producten om, hoe stel ik een planning op, en ga zo maar door. Ik ben mijn vorige werkgevers dan ook heel dankbaar voor alles wat ze me hebben bijgeleerd!
Siedse kan met trots zeggen dat hij een heel mooi en ruim assortiment van moderne patisserie en broden aanbiedt. Daarnaast is werken met ‘echte’ en verse producten van uitermate groot belang om kwaliteit te leveren. Zo worden bijvoorbeeld de boterkoeken met echte boter gemaakt, en dat verschil proef je.
Bij bakkerij Van Vaerenbergh kan u ook terecht voor op maat gemaakte speciale creaties zoals bruids- en verjaardagstaarten.
Aarzel niet ons te contacteren.